digitalizam romania

Noi iti cream pagina gratuit

Despre Noi

Misiunea noastra

Agentia RMTDesign isi propune sa se implice in misiunea de digitalizare a Romaniei. Criza generata de pandemia de Covid-19 a transformat comportamentul consumatorilor, acestia orientandu-se spre mediul online, iar companiile sunt nevoite sa se adapteze. 

Agentia noastra isi propune sa puna pe harta “ONLINE” fiecare afacere din Romania, oricat de mare sau mica, cu pachete foarte avantajoase pentru clienti.

Ce primesti?

Beneficiile dezvoltarii unui website

Serviciile noastre

Ce oferim

Tu iti alegi doar un pachet necesar dezolvoltarii afacerii tale, iar noi avem grija de totul. Iti cream site-ul, ti-l updatam, avem grija de securitatea lui.

Creare Produs

Cream un website care sa te ajute sa iti cresti afacerea. Ne asiguram ca imaginea ta este bine reprezentata. Optimizam structura website-ului si aplicam cele mai inovative tehnologii pentru ca site-ul sa se incarce corespunzator.

Gazdurie & Mentenanta

Gazduirea este asigurata de noi. Pagina ta o sa fie accesibila 24/7. Actualizam in timp real website-ul tausi ne asiguram a toate nevoile clientilor sunt realizate.

Securitate

Noile tehnologii implica si noi riscuri, care pot afecta grav individul si organizatia. Ne asiguram in permanenta ca afacerea ta ramane in siguranta.

Optimizare Mobile

Realizam site-uri web sau magazine online (e-commerce) plecand de la varianta de mobil. Peste 90% dintre userii care vor vizita site-ul vor interactiona intai cu varianta site-ului de mobil, de aceea este importanta structurarea informatiei si navigabilitatea acestuia.

Consultanta

In functie de natura business-ului dvs., obiectivele de viitor, strategia de marketing, numarul de produse, implementari ERP s.a.m.d. noi va oferim consultanta privind alegerea unui Open Source (ex.: WordPress, PrestaShop, Opencart, Magento, Shopify etc.).

Integrare Module

Integram prin tehnologii de programare web orice solutie de tip mentenanta, printre care: integrare produse in Emag marketplace integrare API Mailchimp integrare module curierat integrare module custom/personalizate

Parerea clientior

Testimoniale

Link-uri utile