Despre Noi

Inovatia este cheia succesului

Simplu, complet, performant. Prin RMTDesign, îți poți lua grija de la infrastructura tehnică. Noi ne ocupăm de hosting, update-uri de securitate și dezvoltare continuă a platformei. Tu te poți ocupa de promovarea și creșterea brandului tău. 

Peste 100 de proiecte livrate

100+

Clienti

150+

Proiecte Terminate

3

Hackathons

Obtine o sesiune de consultanta gratuita cu unul dintre expertii nostrii

Serviciile noastre

De ce Noi?

Creare Produs

Cream un website care sa te ajute sa iti cresti afacerea. Ne asiguram ca imaginea ta este bine reprezentata. Optimizam structura website-ului si aplicam cele mai inovative tehnologii pentru ca site-ul sa se incarce corespunzator.

Gazdurie & Mentenanta

Gazduirea este asigurata de noi. Pagina ta o sa fie accesibila 24/7. Actualizam in timp real website-ul tausi ne asiguram a toate nevoile clientilor sunt realizate.

Securitate

Noile tehnologii implica si noi riscuri, care pot afecta grav individul si organizatia. Ne asiguram in permanenta ca afacerea ta ramane in siguranta.

Optimizare Mobile

Realizam site-uri web sau magazine online (e-commerce) plecand de la varianta de mobil. Peste 90% dintre userii care vor vizita site-ul vor interactiona intai cu varianta site-ului de mobil, de aceea este importanta structurarea informatiei si navigabilitatea acestuia.

Consultanta

In functie de natura business-ului dvs., obiectivele de viitor, strategia de marketing, numarul de produse, implementari ERP s.a.m.d. noi va oferim consultanta privind alegerea unui Open Source (ex.: WordPress, PrestaShop, Opencart, Magento, Shopify etc.).

Integrare Module

Integram prin tehnologii de programare web orice solutie de tip mentenanta, printre care: integrare produse in Emag marketplace integrare API Mailchimp integrare module curierat integrare module custom/personalizate

Cash Back

Daca nu esti multumit de produsul final, iti rambursam 100% din bani.